Practical Wing Chun Danmark

Sifu Martin Brogaard

Valby
New Sporting Health Club

martin@practicalwingchun.dk

Sifu Martin Brogaard har trænet kampsport siden 1982. Ud over Wing Chun har han erfaring med brydning, Jiu-jitsu, Karate, Shaolin-Kung Fu, Boksning, Thai-boksning og våbensystemet Escrima. Siden 1993 har Martin primært trænet Wing Chun, og siden1996 har han undervist både grupper og individuelt.

På en kombineret trænings- og studietur til Kina i foråret 2007, besøgte Martin en lang række anerkendte mestre inden for Wing Chun. Én af disse mestre var Wan Kam Leung, der skilte sig markant ud fra alle de andre. Wan Kam Leung var ikke alene teknisk og fysisk unik, hans teoretiske forklaringer om ideerne og bevægelserne i Practical Wing Chun var nemme at forstå og omsætte i praksis.

Efter mødet med Wan Kam Leung valgte Martin, at blive hans elev og bringe Practical Wing Chun-stilen til Danmark. I dag er Martin chefinstruktør og Wan Kam Leungs officielle repræsentant i Danmark.

Erhvervsmæssigt har Martin arbejdet i fitnessbranchen siden 1994. Han er desuden coach, foredragsholder, skribent, convention-presenter og personlig træner.