Start til Practical Wing Chun

Indmeldelse

For at melde dig ind skal du besøge vores skole, den du finder i Sporting Health Clubs lokaler, i Gothergade 14 eller Gyldenløvesgade 19.

Før du melder dig ind, er det selvfølgelig en god idé, at du først møder op til en prøvetræning, hvilket er helt gratis!

Som ny opstartet kan du nemt deltage, da du vil blive sat i gang, sammen med andre som er nogenlunde på dit niveau og du behøver derfor hverken at være nervøs for, at skulle træne med nogen der er meget mere erfarne end dig selv, eller omvendt.

Du er altid velkommen til, at kontakte os for at høre mere om træningen og holdene.

Hvad er Practical Wing Chun?

Wing Chun er et kinesisk selvforsvarssystem, som siges at være blevet skabt af en kvinde for mere end 300 år siden.
Practical Wing Chun er meget logisk, simpelt og bevægelsesøkonomisk og dermed også nemt at lære.

Wing Chun findes i en række forskellige grene, afhængig af den enkelte mesters fortolkning af systemet.
Stormesteren Wan Kam Leung, som har modificeret stilen og gjort den endnu mere praktisk anvendelig. Deraf kommer navnet.

Practical Wing Chun er velegnet til alle mennesker uafhængigt af størrelse, køn og alder, da råstyrke og akrobatiske evner ikke spiller nogen afgørende rolle.

Ud over at lære et effektivt selvforsvarssystem, kommer du i bedre form og får øget selvtillid og velvære. Du får en øget motorisk bevidsthed og dermed forbedret kropskontrol, som du også kan anvende i andre sammenhænge.

Ofte stillede spørgsmål

Vi har hold træning mandag til torsdag – og ofte er der også åbne hold på lørdage hvor du kan dukke op og træne med.

For hovedskolen, hvor holdene afholdes i Sporting Health Clubs lokaler, skal du have medlemskab til Sporting Health Club.
Medlemskabet til Sporting Health Club giver dig adgang til holdene, samt alle de andre hold Sporting Health Club også har.

For at se de aktuelle priser skal du gå ind på www.sportinghealthclub.dk.

Ja. Alle der starter har forskelligt udgangspunkt og vi tager hensyn til dette udgangspunkt hvad enten du er erfaren kampsportsudøver eller starter helt uden forudgående erfaring.

Systemet er bygget om omkring de tre former, Siu Lim Tao, Cham Kiu og Biu Jee. I hver af disse former er der 6 grader. Til hver grad arbejdes der med forskellige temaer.

Vi afholder som minimum gradueringsseminarer én gang i kvartalet.

Du kan skrive til os via kontakt siden eller kontakte din træner næste gang du er på hold.